Variation

Jag är en sådan person som gillar att variera mig när det kommer till platser att studera på. Även om det delvis kan vara svårt och krävas lite arbete för att plugga utomhus så gillar jag det. Särsklit på hösten brukar den friska luften få mig att bli kreativ samtidigt som den skapar ork. Den öppnar mina sinnen och gör det möjligt för mig att  koncentrera mig längre. Vart pluggar ni?

Kommentarer:

1 liza :

Hej Klara ! Du, jag har en sån fråga åt dig att om du skulle vara intresserad av att vara med i en grej som jag har på min blogg som heter Mer kärlek åt bokbloggare. Det skulle vara så roligt att ha dig som gästbloggare. Att vara med i bokbloggskärleken innebär att du skulle få 20 frågor av mig som alla handlar om ditt bokbloggande eller läsande. Vi skulle komma överens om en lördag i framtiden då jag skulle publicera ditt inlägg på min blogg. Tanken är att läsare ska få upp ögonen för hur stor och mångsidig grupp bloggare vi bokbloggare är. Eller för att gamla läsare ska få en liten djupare inblick i andras läsande. Hör gärna av dig om du är intresserad eller om du bara vill se frågorna först innan du bestämmer dig.

Ha en fortsatt bra vecka ! Kram, Liza.

Svar: Hej Liza! Vad kul att du frågar! Det gör mig jätteglad och jag är gärna med. Jag tittar gärna på frågorna först och sedan kan vi bestämma en lördag! :)
Ha en trevlig helg! :)
inutienbok.blogg.se

Kommentera här: