Me Before You - Livet efter dig

Det finns inte bara ett vackert omslag till Livet efter dig av Jojo Moyes utan flera stycken. Jag gillar verkligen den enkelhet och känsla som finns på alla dessa omslag. Det passar handlingen så bra. Sedan är det vackert med äng, träd, fåglar och fjärilar. Här kommer du till bokens Goodreads-sida. Vilket omslag gillar du bäst?

Omslagsonsdag vecka 52 blått

Ännu en vecka med omslagsonsdag med Bokpotaten och temat vecka 52 är blått. Jag har jättesvårt att välja en favorit. Kan ni göra det? 

Jojo Moyes

 
Nu när jag håller på att läsa Sophies historia av Jojo Moyes så tänkte jag göra upp en liten checklista på hennes böcker, som jag verkligen vill läsa. Jag har sedan tidigare läst Livet efter dig som jag tyckte jättemycket om. Moyes har ett skriftspråk som får berättelsen att vakna till liv. Hon skriver så skickligt och vackert om känslor, vilket gör karaktärernas känslor levande. Det är också fantastiskt hur hon lyckas linda in smärta och lycka i varandra. Det gör hennes berättelser så äkta. 
 
Sedan tycker jag det är jättekul att hennes böcker har blivit så populära och ges ut en efter en här i Sverige. Omslagen är superfina och passar med böckerna. Jag gillar också att de är så enhetliga.