Six Years

titel: Six Years

del: ingår inte i en serie

författare: Harlan Coben

förlag: (Orion Audiobooks)

start: 11/10-14

slut: 16/10-14

 
Om:
 
En spännande ljudbok om lögner och mord!
 
Ljudboken Six Years handlar om Jake Fisher som är lärare. Det har gått sex år sedan hans livs stora kärlek gifte sig med en annan man. Nu har denna man dött. Jake lovade kvinnan i sitt liv, Natalie, att aldrig kontakta henne igen, men när hennes man är död kan inte Jake låta bli att börja leta. Det visar sig att det är omöjligt att hitta Natalie, och när fler och fler mystiska saker dyker upp i jakten på henne börjar Jake inse att det är något som inte stämmer. Kommer han att hitta Natalie och vad händer då? 
 
Författaren till Six Years, Harlan Coben, bygger upp en intressant berättelse med spänning, humor, vänskap och kärlek. Huvudkaraktären Jake är sympatisk och lätt att tycka om. Ibland kan han agera utan att tänka efter, men han har god moral och det är lätt att tycka synd om honom med hans krossade hjärta. Coben beskriver Fishers känslor på ett bra sätt, utan att göra historien för blödig. Ständigt finns spänningen där och det är precis rätt mängd för att hålla fast mig i historien. 
 
De andra karaktärerna i boken är väl beskrivna. Bästa vännen Benedict och mentorn är särskilt levande i boken. En annan positiv sak med karaktärerna är att de hålls mystiska och man vet inte vem man kan lite på eller inte.
 
Slutet av boken är fint och jag gillar att det är en lagom bok. Inte läskig bara spännande med lite action och lagom driv framåt.  
 
Andra böcker av Harlan Coben:

Lånade ljudböcker

Jag är just nu inne i en ljudboksperiod och lånade hem dessa från biblioteket. Hoppas jag kan komma igång med läsningen snart igen. Vad läser ni just nu?

Omslagsonsdag #63 huvudlöst

Idag kan man undra vart alla huvuden är någonstans. Det var lite svårt att hitta sådana omslag, men här har ni de jag hittade. Hoppas ni hittar många huvudlösa omslag till Bokpotatens tema!