Etthundra mil - omslag

Alla möjliga förlag ute i alla möjliga delar av världen lyckas göra så himla fina omslag till Jojo Moyes böcker. Här har jag lyckats samla mina favoriter av Etthundra mil. Alla omslag går att hitta på Goodreads.

Vecka 2

Den här veckan kommer att kretsa kring tre skoluppgifter var av en hemtenta. Annars är det underbart med all snö utomhus. Jag blir så glad bara jag tänker på det! Just nu läser jag Sink or Swim av Kate Cann den avslutande delen om Art och Coll. 

Mitt år i böcker

Mitt år i böcker enligt Goodreads. Det är ju lite som förvånar mig. Jag är ganska medveten om min läsning och betygssättning, men jag trodde inte att det var så många sidor som jag hade läst. Visst är jag besviken över att jag inte nådde mitt mål, men jag har vetat om hur det skulle gå nu ett tag så jag var beredd på det. Att jag i snitt ger varje bok nästan fyra i betyg är inte konstigt. Jag har jättesvårt att betygssätta och ger hellre högre betyg än lägre (det är därför jag inte har betygsättning på bloggen). Jag gillar den fina utvärderingen på Goodreads jättekul och motiverande! Hur har det gått för er?:)