Jag köper böcker... och ännu fler böcker

Jag har fått lite Feel Good känningar och efter att jag tidigare köpte Sista brevet från din älskade av Jojo Moyes och Gone Girl av Gillian Flynn, samt vid ett senare tillfälle Giraffens tårar av Alexander McCall Smith, så köpte jag tre Shopahollic-böcker av Sophie Kinsella, och No! I don't Want to Join a Bookclub av Virgina Ironside liksom The Sweetheart Season av Karen Joy Fowler, som också verkar vara härliga böcker! Nu ser jag fram lite mysig läsning. Jag blev dessutom överraskad av att jag handlade den första boken i Shoppaholic-serien eftersom jag inte hade någon aning om vilken bok som kom i vilken ordning. :)

Kommentarer:

1 Karin:

Sophie Kinsella älskade jag när jag var yngre. Kanske borde kolla in mer av hennes böcker. Gone Girl är toppen! Riktigt bra! Den har liksom cliffhanger i slutet av varje kapitel som gör att man läser hela nätterna. Jojo Moyes bok står på min bokhylla och väntar på att bli läst.

Svar: Jag har aldrig läst något av Kinsella, men har länge varit sugen på att göra det. Vad kul! Just nu läser jag lite "ljusare" böcker, men snart kanske jag vill läsa något mer spännande och då låter det helt perfekt! Åh! Jag läste Livet efter dig av Moyes som jag gillade väldigt, väldigt mycket! :)
inutienbok.blogg.se

Kommentera här: