Paper Towns

titel: Paper Towns

del: ingår inte i en serie

författare: John Green

förlag: (Brilliance Audio)

start: 9/9-14

slut: 13/9-14

 
Om:
 
Pappers städer, städer som egentligen inte finns.
 
Paper Towns handlar om Quentin Jacobsen och hans resa för att finna och förstå barndomsvännen Margo Roth Spiegelman. Kruxet är att Margo är en väldigt komplex person som inte är den lättaste att hitta. 
 
Det finns så mycket med den här ljudboken som jag gillar! Det var ett tag sedan jag lyssnade på en ljudbok, men eftersom jag inte har haft tid att läsa så plockade jag upp den här på biblioteket och började lyssna. Det är en bok som gör sig superbra som ljudbok! Greens språk är underbart, tempot är anpassat snabbt och rösten av Dan John Miller är behaglig att lyssna på. 
 
Det roliga med Paper Towns är att den aldrig blir ledsam eller jobbig utan att tonen alltid är lättsam. Quentin är en bra huvudkaraktär och det är roande att lyssna på allt som händer. Även mysteriet med Margo och vem hon egentligen är byggs upp bra och alla bikaraktärer runt omkring är väl beskrivna och underhållande. 
 
Paper Towns är ingen The Fault in Our Stars, men den är otroligt välskriven och unik på många sätt. Den visar att John Green är en skicklig författare med förmågan att beskriva och skildra en mängd olika situationer, händelser och karaktärer.
 
Lyssna, läs och leta efter hans böcker! 

Kommentera här: