Interesting Books in April

1. An Ember in the Ashes - Sabaa Tahir
I en värld där alla lyder under de styrandes order blir huvudkaraktären Laia tvungen att välja mellan att riskera sin egen säkerhet och att rädda sin bror. Jag tycker att An Ember in the Ashes verkar vara en spännande bok. Visst det finns lite sterotypiska inslag i bokens handling, men att världen ska vara lite som det gamla romarriket gör det hela mer intressant. 
 
2. The Secrets We Keep - Trisha Leaver
Boken handlar om två väldigt olika tvillingsystrar som är med om en olycka. I olyckan dör den ena systern och den andra tar hennes plats. På så sätt får hon lära känna sin syster på ett helt annat sätt än tidigare och det visar sig att den döda systern har många hemligheter. Det känns som om det finns väldigt många andra böcker med liknande handlingar. Jag har dock aldrig läst någon sådan bok och det är något med konceptet som intresserar mig.
 
3. In a World Just Right - Jen Brooks
In a World Just Right handlar om en kille som kan skapa alternativa världar där han är en bättre verision av sig själv. Han är en superhjälte, har vänner, har bra betyg och en flickvän. I det verkliga livet har han inget av det här. Allt förändras dock när verklighet och en alternativ värld börjar flätas samman. Hela konceptet verkar lite annorlunda och får mig att vilja läsa boken.
 
Har ni hittat några intressanta böcker i April? :)
 
Bilderna är från Goodreads och om ni klickar på boktitlarna så kommer ni till bokens Goodreadssida.

Kommentera här: